Ei olis pitäny alkaa lankaa värjäämään. Nyt mää en tahtois tehä mitään muuta. Ainoa huono puoli koko hommassa (addiktiivisuuden lisäksi) on se, että koko kämppä haisee etikalle ja kuulemma myös rappukäytävä. Ens kerralla en laita kattilaan etikkaa.

Pilttipurkit osoittautuivat käteviksi tässä hommassa:

29525.jpg

Käytin tiskiallasta vetokaappina ja peitin keittiön sanomalehdillä. Enkä edes sotkenu yhtään. Sormissaki on ihan minimaalisesti väriä.

Ensiksi kyytiä sai vanha Maija-lanka.

29526.jpg

29524.jpg

29523.jpg

Ruskeanharmaasta seiskaveikasta tuli vihreetä. Vieressä Maija odottamassa huuhtelua. Värit on hieman liian kirkkaat salaman takia.

29522.jpg

Valkonen Nalle ei tuntunu värjäytyvän kovin hyvin, tai sitten käytin väriä liian vähän. Ihan kiva siitäki kuitenki tuli.

29527.jpg

Nyt vaan pitää odotella, että nuo kuivuvat niin pääsen tekemään koetilkkuja. Jemmassa olis vielä kerä Nallea ja kerä seiskaveikkaa valkosena. Taidan laittaa ne vyyhdille ja likoon jos vaikka illalla vielä vähän värjäis. Tai huomenna.

Aamulla oli muuten raparperitaivas:

29534.jpg

Niin ja hyvää tapaturmapäivää! Koska on perjantai 13. enkä ole vielä onnistunut liukastumaan enkä sössimään värjäystä, niin luvassa on jännitävää tapaturman odotusta koko illan. Voi jee.