Olen saanut tämmösiä ihanuuksia:

17371.jpg

Dave Gahanin Live Monsters, Depeche Moden One Night In Paris, Playing The Angel ja Black Celebration. DM on ainoa konemusiikkibändi, josta tykkään. Muuten arvostan kyllä kovasti sitä, että musiikki ei kuulosta koneella tehdyltä. Tosin nykyään kaikki käyttää koneita enemmän tai vähemmän.

Eilen pääsin kampaajan käsiteltäväksi ja letistä lähti 5 senttiä pois. Ei sitä tosin huomaa. Edelleen on tukka kiini kainaloissa ja ties missä. Mutta sain puolikkaan otsatukan. Edessä on semmosia haivenia, jotka yltää vain nenän päähän. Ja jakaus on tyylikkäästi ihan vinossa. Puolikkaan otsatukan kunniaksi ostin tänään pinnejä joissa on timantteja (nätisti kimmeltäviä muovinpaloja).

Mohair-nyssykkä on edennyt näin pitkälle:

17373.jpg

Malli on Misty Garden. Lankaa ei millään saa näyttämään oikean väriseltä valokuvassa. Oikeasti tuo violetti kohta on tummempi eikä noin hyökkäävä.

17372.jpg

Näistä ajattelin askarrella jotain viikonloppuna. Nauha on mummon kangaskaupan jäämistöä noin 30 vuoden takaa ja kangas on sohvatyynyjen päällisestä jäänyttä jämäkangasta. Ja taas värit on vähän mitä sattuu, nauha näyttää aika luonnolliselta, mutta kangas on tummempi.

Näistä tulee laukku:

17374.jpg

Siis langasta ja rinkuloista. Tyynyt on vain rekvisiittaa. Kuvassa näkyy myös edellisen kuvan nauhaa eri värisenä. Ja lanka on tummaa oliivinvihreää. Olen hypistellyt sitä kaupassa moneen kertaan ennenkuin ostin pois kuleksimasta. Sattui olemaan ainoa kerä. Kuvittelin tekeväni siitä ensin jotain ihan muuta, mutta jostain syystä olin vuosia sitten kopioinut villatakin ohjeen, jonka vieressä oli ohje Kotiväestä tehtyyn laukkuun. Löysin kaikenlisäksi täydelliset sangat, joten pakkohan siitä on laukku tehdä.

Ja koska minun pitäisi lukea huomiseen tenttiin (lauantainakaan ei saa ottaa rennosti), niin menen kattomaan deppareitten dvd:tä ja neulomaan. Myöhemmin illalla voin sitten panikoida ja lukkiutua laskukoneen kans työhuoneeseen laskemaan käyräintegraaleja ja Taylorin sarjoja.