Tänään jopa paisto aurinko, joten kuvasin uudet sukat parvekkeella ennenku alko hämärtää.

30409.jpg

Kantapää ei ole yhtään kiva, ku lanka raidoittuu paksuiksi raidoiksi. Ajattelin lähettää nämä sukat kummitädille ystävänpäiväksi. Niin ja näissä on elämäni ensimmäinen tiimalasikantapää. Hurjaa.

Sunnuntaina neuloskelin myös kissapipon. Ei passaa minun pärställe ollenkaan, mikä ei ole yllätys. Piti vaan saada tehdä tuommonen. Pikkuveli matkis tässä vaiheessa Kummelia tai vastaavaa ja sanois "Sehän tässä on, että kuka näitä sitten pitää".

30413.jpg

Tuon voi varmaan tyrkyttää jollekki.

Yahoon nettiradio ei jostain syystä toimi mulla enää, niin jouduin kuluttamaan arvokasta työaikaa uuden radiokanavan etsimiseen. Tämän hetken suosikki on Totalrock. Musiikki ei ärsytä ja dj:t puhuu ihanan täsmällistä brittienglantia. Ja suomalaistaki musiikkia tulee välillä.

Jaana haastoi minut kertomaan omituisista tavoistani. Viisi pitäis keksiä ja sen jälkeen laittaa kysely viidelle muulle eteenpäin. Omasta mielestäni mulla ei ole mitään kummallisia tapoja, mutta keksin kuitenki joitakin, joista minulle on joskus huomautettu.

1. Jatkuva liikkeessä olo. Huojun edes takas kun luen, syön tai katon telkkaria ellen neulo. Jos huojumiseen ei ole mahdollisuutta, heilutan jalkaa tai päätä päässä soivan musiikin tahtiin (minun elämässäni on taustamusiikkia). Ennen nukahtamista heiluttelen jalkoja niin kauan, että kyllästyn ja nukahdan.

2. En nuku päiväunia muuten kuin äärimmäisen väsyneenä. Päiväunet on ajan tuhlausta ja niitten jälkeen on aina nuutunu olo ja silmät on vaikia pitää auki.

3. Irvistelen hissin peilille jos olen hississä yksin tai hyvässä seurassa. Tätä menoa bongaan itteni joku päivä piilokamerasta. Hississä voi myös tanssahdella hillitysti.

4. Aamulla ensimmäisenä juon vettä ja tarkistan ulkolämpötilan sekä kattelen vähän aikaa mitä vastapäisen rakennuksen setät puuhailee töissä.

5. Haluan tietää tarkalleen kaikki sovitut ajat ja paikat. Ei riitä, että sanotaan aamulla tai illalla, vaan haluan tietää tarkan kellonajan.

Voisin laittaa tämän eteenpäin Paulalle, Raisalle, Marsulle, Marille ja Sinille mikäli heitä ei ole vielä haastettu.