Harrastin eilen hyötyliikuntaa ja kävelin Kärkkäiselle, koska bussikortti ei ollu voimassa. Ainoana missiona koko hommassa oli puikot ja langat. Kuvittelin tarvivani sukkapuikot ja lyhyen pyöröpuikon kokoa 4. Samalla löysin Novitan Isoveljeä ihq vihreenä alle 2 euroa/kerä ja sitä lähti mukaan villapuserollinen. Kotimatkalla kävin vielä Anttilasta Ainoa tulevaan projektiin, josta olen jo mallitilkun tehnyt.

28275.jpg

Kotiin päästyäni päätin vähän tutkailla pyöröpuikkovarastoa ja löysin sieltä lyhyet nelosen pyöröpuikot. Tyhmätyhmätyhmä. Pitäs aina tarkistaa varastot ennenku lähtee shoppaamaan. No, nyt voin neuloa kahta hihaa yhtäaikaa.

Villatakki eteni hautajaisreissulla pohjoseen ihan kiitettävästi. Junassa en viittiny alkaa palmikkoja vääntämään, mutta kotona niitä sitten synty senki edestä. Eilen alotin poikakaverin villatakin neulomisen. Vaatimuksina on:
1) musta väri
2) napit
3) pyöreä kaula-aukko
4) "ei mitään kummallisia juttuja" (eli ei raglanhihoja)
5) yksinkertasuus

Eli tylsää sileää vaan pitää tikuttaa menemään. Toinen etukappale on jo kädenteillä menossa. Eilen tuli nimittäin Pokeria telkkarista ja se on ihan täydellistä neulomisseuraa.

Edit: Innostuin muokkailemaan ulkoasua, joten älkää ihmetelkö jos näyttää kummalliselta. Kyllä se tästä.