Eilinen päivä meni paitoja painaessa ja lusmuillessa, joten huominen tentti ei enää ressaa, ku tiiän, että en läpi pääse. Joululahjapaja tuotti eilen pikkuveikalla tämmöset paidat:

24230.jpg

Jesse olis voinu tulla hivenen ylemmäs, mutta toimii silti. Toivottavasti paidat ovat mieluisia. Kallo oli kivan näkönen, niin tein sen siksi. Jesseen idea lähti siitä, että veli näki kaupassa samantapasen paidan (ei tosin Southpark-hahmolla ja tekstillä) ja sano, että ihan ässä paita. Sen verran siltä huumorintajua löytyy, että voi tuota pitää vaikkei aatteen miehiä olekkaan.

Tämä jengi hyppää keskiviikkona junaan minun mukana:

24231.jpg

Takana näkyy toinen raitasukista ja sukkalangat. Edessä on Fritidsgarnista valmistuva laukku, johon kävin vasta ostamassa vaaleanpunasta nuitten jämäkerien kaveriksi. Vasemmalla olevasta Ainosta ja pienestä kerästä vanhaa Woolia tulee pipo. Tämän lisäksi pitää varata mukaan jotain sukkalankaa siltä varalta, että loppuu tekeminen kesken.

Ei tässä sitten muuta ku heippahei ja päätämme lähetyksen tähän joulun ajaksi. Pääsen takaisin kotikorpeen jouluksi ja sielä ei ole ku modeemi. Sillä ei paljoa surffailla. Mutta tänä jouluna korvessa ehkä katellaan muitaki kanavia, ku kolmea ekaa. Digiboksi on kuulemma tulossa pitempiaikaiselle vierailulle vanhempien luokse. Se voi olla shokki, ku pääsee painelemaan kaukosäätimestä niitäki nappeja, joilla ei ennen tehny mitään (siis 4, 5, 6 jne.).