Tällä hetkellä on niin monta neuleprojektia kesken, että oikean käden olkapää, kyynärpää, nimetön (?) ja pikkurilli (??) alkavat vedellä viimeisiään. Tai ei nyt ihan, mutta välillä kyllä tuntuu siltä, kun on neulonut monta tuntia putkeen.

Löysin naapurin lankaliikkeestä (Villiina) Pop-lankaa 2e/kerä ja oli pakko kokeilla Lauran pipo-ohjetta. Tämmönen siitä tuli:

13373.jpg

Kukka ei ole oikiasti kiinni pipossa, kun en ole jaksanu ommella enkä löytäny hakaneulaa. Väri ei oikein passaa mulle, joten joku muu saa sen. Tosin tuo väri on luonnossa enemmän puolukkapuuron punanen kuin pirtsakka pinkki. Omaan päähän teen samanlaisen jostain muusta langasta.
Ja ehkä käytän pipoa myös nurinpäin, koska se näytti sillä tavalla paremmalta ainaki omassa pollassa. Joinakin päivinä tosin tuntuu, että näyttäisin itekki paremmalta nurinpäin.

Pikkuveikalle pitäs vielä tehä pipo, Ene's Scarf on kesken, samoin tuo alempana oleva vihreä kaulaliina (jonka mallikuvion nappasin myös Scarf Style-kirjasta), yksi pusero ja alotettavana on muutama muu projekti.
Tänään olis tarkotuksena painaa ainakin yks t-paita (ja lukea tenttiin). Mistä tuli mieleen, että Oulun Kärkkäisellä on loistava kangasvärivalikoima. Muistaakseni 3,90 puteli. Ja sieltä taitaa myös löytyä kaupungin halvimmat neulepuikot, alkaen 1,90. Kärkkäiselle tosin kannattaa suunnistaa arkiaamuina. Muulloin sielä on aina lapsiperheitä ja muita haaveilijoita tukkimassa käytäviä. Mulla ei meinaa pää kestää, ku pitää luovia laahustavien ihmisten seassa tai pennut yrittää juosta tuosta polven korkeudelta läpi.

Eilen söin kahden miesihmisen laittamaa viinikukkoa, kukko tosin oli korvattu kanalla. Maku oli kohillaan ja parasta koko hommassa oli se, että minun ei tarttenu tehä yhtään mitään. Suosittelen lämpimästi.