Päätin, että pidän huomena omaa lomaa töistä ja värjään kotona lankaa. En usko, että minua kaivataan työpaikalla. Toimistotyö on muutenki niin turruttavaa jos ei ole hirveesti tekemistä, että välillä pitää saada tehdä jotain kivaa. Sitä paitsi olen saanu serkulta elämänohjeeksi opiskella niin pitkään kuin mahdollista, koska töitä ehtii tekemään loppu elämänsä. Tässä tapauksessa langanvärjäys luetaan opiskeluksi, koska en ole sitä aikasemmin tehny, joten pakostaki tässä jotain oppii.
Tarvikkeet on jo valmiina:

29306.jpg

Päälimmäisenä on Nallea, sitten vanhaa 7 Veljestä hiirenharmaana ja alla Maijaa 90-luvulta. Apteekin täti kovasti varotteli noista väreistä. Tarviskohan tässä vielä vetokaapin...

Eilen apteekkireissulla kävin myös Suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakkaille tarkoitetussa ennakko-alessa:

29307.jpg

Kaksi alimmaista ei ole minulle, koska en laita ruokaa (varsinkaan niin iloisella asenteella kuin Tina Nordström) ja Irvine Welshiltä olen pari kirjaa lukenu ja todennu, että ei iskeny ihan hirveesti. Tulivat kuitenkin samaan talouteen asustamaan nuo kirjat, joten tiukan paikan tullen voin tarttua Welshiin ja kokkauskirjasta voin osotella mitä haluan syödä.

Kiitos muuten Zeskalle ja Lankakomerolle värjäysvinkeistä.