Olen saanut miespuolen sukat valmiiksi. Toisen tein viime keväänä ja toisen viime viikolla.

14936.jpg

Lankana on 7 veljestä, nallea ja isoveljeä. Yllättävää kyllä, sukat ovat kovin suositut, vaikka ovat ihan "tyttöjen väriset". Raidat on sitten tarkotuksella miten sattuu. En jaksanu neuloa kahta samanlaista sukkaa.

Laiska ja saamaton olen ollu koulujuttujen suhteen. Tehtävänä olis yksi ohjelmointityö (javalla, yök), yksi digitaalisen signaalinkäsittelyn harjotustyö (assemblyllä, yökyök) ja signaalinkäsittelyjärjestelmien harjotustyö, jonka toteutuksesta ei ole mitään hajua. Marraskuussa saan lisäksi tehtäväksi digitaalisesta tiedonsiirrosta ja videonkäsittelystä harjotustyöt. Ne luultavasti ovat enemmän matematiikkaa, niin eivät sitten tuota kamalasti ongelmiakaan. Ja tässä kohtaa koputetaan puuta. *kop kop*

Tänään kävin Suomalaisen alessa, joka vain jatkuu ja jatkuu. Mukaan lähti Pratchettin The Science of Discworld 2: The Globe, Mary Shelleyn Frankenstein ja tämä:

15134.jpg

Alison Jenkinsin The Knitting Directory. Oli melkein ilmainen (4,74e), niin en raskinu jättää kauppaan kolhiintumaan. Ihan mukavalta opukselta tuo vaikuttaa. Mikäli joskus dementikkona unohdan miten tehdään oikea silmukka, niin tuolta löytyy ohjeet.