Tämän iltainen lähetys on mustavalkoinen, koska kaikki esiteltävät tekeleet on mustia tai harmaita. Ja mustavalkokuvat on sitä paitsi hienoja.

Ensiksi tossuraportti:
 
21286.jpg

Toinenkin tossu on valmis, mutta ei halunnut tulla kuvaan. Pitäisi vielä näyttää näille reitti pesukoneeseen. Se tosin taitaa jäädä ens viikolle, koska tossujen tuleva omistaja on tulossa huomena kylään ja nämä on joululahja. Ja kuten Sauli ja Pauli mainoksessa sanoo, niin "joululahjoja ei saa paljastaa."

Eilen kävin Neuletiheyden innoittamana henkkamaukan lastenosastolta hakemassa askartelutarvikkeita ja sain aikaan tämmöstä:

21285.jpg

Valmiissa korussa olleet ruskeat välihelmet ei kiehtonu, joten vaihdoin ne mustiin ja metallisiin helmiin ja nauhan vaihdoin kumilankaan. Aikaa ei menny tähän projektiin kuin 15 minuuttia.

Eilinen oli muutenki kiva päivä. Töissä pidettiin palaveri, jossa sain lisää hommia ja jossa thaimaalainen työkaveri kikatteli koko ajan. Edelleenkään ei tiedetä miksi.
Sen lisäksi pojat pakotti minut osallistumaan työpaikan pikkujouluihin ens perjantaina. Sain siitä tietenki kehitettyä vaateongelman, joka ratkes tänä aamuna, ku ajattelin alkaa purkamaan tätä:

21283.jpg

Olen joskus 200? tehny Novita Kid Mohairista hartianlämmittimen, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan on pitsipötkylä, jota sivistyneesti kannatellaan kyynärpäitten yläpuolella. Tuolle ei ole kovin paljoa ollut käyttöä, joten ajattelin sen purkaa ja tehdä siitä jotain muuta, mutta sitten keksin, että koska hartianlämmittimet on nyt niin hip ja pop, niin tuo päällä minäki olen saletisti hot. Ja vaatekaappiki on pääasiassa sisällöltään musta, joten kyllä sieltä jotain löytyy päälle. Vielä lähikuva pitsikuviosta:

21284.jpg

Tällä viikolla tehokuuntelussa on ollu System Of A Downin Hypnotize, joka on minun mielestä jollain tavalla vähän parempi ku keväällä ilmestynyt siskonsa Mesmerize. Tämä uusin on ehkä hieman mustempi ja vaikka ei sisällä yhtä tarttuvia kertosäkeitä, niin on silti kivempi. Ehdoton suosikki levyltä on Kill Rock'n Roll. Pistää tukan heilumaan. 

Niin ja mulla uus vihreä takki. Siinä on paljon taskuja, irrotettava vuori ja huppu ja kivat nepparit.